امروزه روش های زیبایی بسیار پیشرفت کرده است  و بسیار متنوع و ایمن  تر از گذشته در دسترس قرار گرفته است و فرد می تواند بدون تحمل جراحی و دوران نقاهت دشوار پس از آن، به نتیجه دلخواه دست پیدا کند. یکی از روش های نوین در زمینه زیبایی تزریق پلاسما ژل است.

پلاسما ژل

 

 

پلاسمای ژل چیست ؟

نوعی فیلر یا ژل تزریقی می باشد که برای جوان سازی پوست و از بین بردن چین و چروک مورد استفاده قرار می گیرد و تفاوت آن با ژل های دیگر در این است که از خون خود فرد گرفته می شود.

 

چگونه روش پلاسما ژل کشف شد؟

در میان ژل های تزریقی ژل هیالورونیک اسید و ژل های کلاژنی بسیار محبوب و پرطرفدار بوده اند، اما در برخی از موارد توسط سیستم ایمنی بدن فرد پس زده می شوند، به همین دلیل محققان حرکت کرده اند به سمت توسعه حجم دهنده اتولوگ، این نوع  ژل ها به موادی گفته می شود که از خود فرد گرفته شده و بعد از فرایند های لازم به فرد تزریق می شود.

 

 

 

پلاسما ژل به چه شکلی ساخته می شود ؟

از اساس بر سیستم انعقاد خون ساخته شده است، درون خون انسان نوعی پروتئین غیر فعال وجود دارد که هنگام آسیب به عروق خونی یا زخم فعال می شود و به هم می چسبد و در ناحیه جراحت ساختار ژلاتین مانندی تشکیل می دهد و مابقی پلاکت های خونی و پروتئین های انعقادی را گیر می اندازد و به این شکل خونریزی قطع می شود. به این فرآیند آبشار انعقادی گویند. برای ساختن این نوع ژل از آبشار انعقادی استفاده می شود. یعنی به این شکل که از فرد خون گرفته می شود و بعد موادی به آن افزوده می شود که موجب لخته شدن خون شود و به این ترتیب آبشار انعقادی فعال شده و پروتئین انعقادی نیز فعال می شود و ساختار ژلاتینی را تشکیل می دهد. بهترین پروتئین فیبرین می باشد.

انواع پلاسما ژل

PRP: پلاسمای غنی شده از پلاکت، فاکتورهای رشد بیشتری دارد به همین دلیل موجب تحریک و کلاژن سازی بیشتری می شود.

 

PPP: پلاسمای کم پلاکت، غلظت و مقدار فیبرین بیشتر است به همین دلیل از حجم دهندگی و خاصیت ژلی بالاتری برخوردار است.

 

مراحل ساخت پلاسما ژل

ابتدا از بیمار خون گرفته می شود و در دستگاه سانتریفوژ قرار می گیرد تا پلاسما جدا شود از سلول خونی، بعد از جدا کردن پلاسما و اضافه کردن ماده انعقادی، اگر بخواهیم از PPP و PRP  به صورت جداگانه استفاده کنیم باید مجدداً از سانتریفوژ استفاده شود، مرحله بعدی منتقل کردن ژل به سرنگ ، حرارت دادن سرنگ ( در برخی موارد بعد از دادن حرارت دما را 0 تا 8 درجه  پایین می آورند).  و مرحله به پایان می رسد.

مراقبت های قبل از تزریق

اگر از داروهای ضد انعقاد خون استفاده می کنید آن را قطع کنید.

 

اگر دارای عفونت فعال هستید یا تبخال زده اید مراجعه نکنید.

 

اگر بیماری خاصی دارید یا دارو خاص مصرف می کنید پزشک را در جریان قرار دهید.

 

نحوه ی تزریق پلاسما ژل

بعد از انجام بی حسی موضعی پزشک با استفاده از سوزن های مخصوص تزریق را در عمق پوست انجام می دهد.

 

مراقبت های بعد از تزریق

محل تزریق را لمس نکنید.

 

سونا و جکوزی نروید.

 

در معرض مستقیم نور خورشید قرار نگیرید.

 

از انجام فعالیت های سنگین اجتناب کنید.

 

بعد از تزریق روی محل تزریق از کمپرس یخ استفاده کنید.

 

ماندگاری پلاسما ژل چقدر است ؟

در افراد مختلف با شرایط سنی و جسمی متفاوت است اما معمولاً بین 1 الی 2 سال ماندگاری خواهد داشت.

مزایای تزریق پلاسما ژل

از بین بردن چین و چروک ها.

 

حجم دهی.

 

جوان سازی صورت و دست ها.

 

جوان سازی گردن و دکلته.

 

از بین بردن جای اسکار.

 

بهبود استرچ مارک.

برای انجام امور زیبایی و درمانی حتماً به مراکز معتبر مراجعه کنید و زیر نظر پزشک متخصص کارهای پزشکی خود را انجام دهید. به عنوان مثال اگر پلاسما ژل به درستی تزریق نشود ممکن است باعث اختلال در جریان عروقی خون شود و موجب بسته شدن رگ گردد و حتی در برخی موارد موجب کوری فرد شود. البته این موارد بسیار نادر است و زمانی که توسط پزشک متخصص انجام شود جای هیچ گونه نگرانی نمی باشد.

کلینیک زیبایی آوان با در اختیار داشتن بهترین دستگاه های روز دنیا و استفاده از مواد مصرفی با کیفیت و دارای تاییدیه، زیر نظر پزشکان متخصص و مجرب مجموعه آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد. لطفاً برای مشاوره و اطلاع از قیمت ها با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.

لطفا وب سایت تخصصی مو هیر آوان  http://hairavan.clinic/را کلیک فرمایید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.