پوست نیز مانند دیگر ارگان های بدن با افزایش سن پیر می شود، اما به دلیل اینکه بیشتر از دیگر اعضای بدن در معرض دید می باشد علائم پیری در آن قابل مشاهده تر از دیگر ارگان ها می باشد بنابراین برای افراد آزاردهنده است.

علائم پیری

علائم پیری

شل شدن پوست

یکی از بارزترین نشانه های پیری  افتادگی پوست به ویژه در ناحیه صورت می باشد. افتادگی به این علت ایجاد می شود که با افزایش سن ساختار زیرین پوست نیز دچار اختلال و مشکلات می شود و پوست حالت کشسانی خود را از دست خواهد داد. علاوه بر افزایش سن فاکتورهایی مانند: استعمال دخانیات، کاهش وزن و نور مستقیم خورشید روی شل شدن پوست تاثیر گذار است.

چین و چروک

با بالا رفتن سن تولید کلاژن کاهش یافته و این امر موجب کاهش مقاومت پوست در مقابل آسیب ها می گردد. کم آبی پوست، عوامل محیطی و سموم موجب چین و چروک پوست می شود. 

کاهش کلاژن و الاستین

پوست تشکیل شده است از سه لایه که شامل: اپیدرم (لایه بیرونی پوست)، درم ( لایه میانی پوست) و هیپودرم (لایه عمیق پوست) می باشد. لایه سطحی پوست یا اپیدرم سرشار است از کراتین سفت و مقاوم به آب، در این قسمت از پوست همه ی سلول های مرده پوست تجمع کرده اند و دارای ملانین ( رنگ دانه های پوست) است. لایه میانی یا درم پوست تشکیل شده از چربی ها، عروق خونی، فیبرهای کلاژن، الاستین و اعصاب است، وظیفه الاستین و فیبرهای کلاژن ایجاد خاصیت ارتجاعی پوست است. هیپودرم بافت های ماهیچه ای و پوست را به یکدیگر متصل می کند. افزایش سن موجب کاهش تولید کلاژن شده و این کمبود باعث بروز علائم پیری مانند چین و چروک و افتادگی پوست می شود.

از بین رفتن بافت چربی

مهم ترین دلیل از بین رفتن چربی پوست ژنتیک و روند پیری است. البته مصرف برخی از داروها، سبک زندگی، کاهش وزن و … نیز می تواند روی این مساله تاثیر گذار باشد و روند آن را سریع تر کند. کاهش حجم صورت با از بین رفتن لایه های چربی و کلاژن موجب تو رفتگی صورت می شود.

تحلیل ماهیچه های صورت

با گذشت زمان و بالا رفتن سن ماهیچه ها نیز ضعیف می شوند و با از دست دادن تن و انقباض عضلانی همچنین نازک شدن پوست صورت دچار افتادگی می شد و برجستگی های خود را از دست می دهد.

تغییر لایه های پوست

لایه بیرونی پوست که از سلول های مرده تشکیل شده است به تدریج خشک شده و نسبت به نور خورشید حساس می شود و با ظاهر شدن علائمی مانند لک ها و خال ها تغییر می کند. لایه میانی یا درم پوست که از عروق و غدد چربی تشکیل شده است  هنگامی که تحلیل می رود پوست خشک و بی طراوت می شود و در نهایت لایه عمیق پوست یا هیپودرم که حاوی بافت پیوند و بالشتک های چربی است با افزایش سن از ضخامت بالشتک های چربی کم شده و این امر موجب بروز علائم پیری می شود.

درمان علائم پیری

تزریق ژل

تزریق ژل ها که به دو شکل حجم دهنده و جوان ساز وجود دارند بسیار به بهبود علائم کمک می کند. ژل های حجم دهنده چربی های تحلیل رفته را بهبود می بخشد و مزوژل ها موجب افزایش کلاژن سازی و جوان سازی پوست می شود.

هایفوتراپی

با استفاده از امواج اولتراسوند یا امواج صوتی روی لایه های زیرین پوست متمرکز شده و بدون آسیب به لایه سطحی پوست موجب تحریک کلاژن سازی می شود. این روش تنها یک الی 2 بار درسال انجام می شود.

تزریق چربی

یکی از بهترین روش ها برای جوان سازی پوست و جبران حجم از دست رفته تزریق چربی است. این روش به دلیل اینکه چربی ها از بدن خود فرد گرفته می شود دارای سازگاری بالایی می باشد و از ایمن ترین ها محسوب می شود. چربی ها بعد از ساکشن شدن از نواحی مانند شکم، پهلو و یا ران ها و بعد از انجام فرآیند به نواحی مورد نیاز تزریق می شود.

علاوه بر روش های ذکر شده روش های دیگری نیز برای جوان سازی و از بین بردن علائم پیری وجود دارد که با توجه به نیاز پوست توسط پزشک متخصص تعیین می شود. روش هایی مانند: میکرونیدلینگ، مزوتراپی، آر اف فرکشنال، میکرودرم ابریژن، کربوکسی تراپی و … می تواند در جوان سازی و رفع مشکلات پوستی  بسیار کمک کننده باشد.

کلینیک زیبایی آوان با در اختیار داشتن دستگاه های روز دنیا و استفاده از متریال مصرفی با کیفیت و دارای تاییدیه زیر نظر پزشکان متخصص و مجرب مجموعه، آماده ارائه خدمات زیبایی و درمانی به شما عزیزان می باشد. لطفاً جهت مشاوره و اطلاع از قیمت ها با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید. برای مشاهده مقالات تقویت مو و درمان ریزش مو به سایت هیر آوان مراجعه فرمایید.

لطفا بر روی لینک تخصصی دپارتمان هیرآوان کلیک  فرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.