گاهی اوقات بعد از تزریق ژل به دلایل گوناگون مانند: نارضایتی از ظاهر جدید، غیر طبیعی بودن، گلوله شدن و … به دنبال راهکاری برای از بین بردن آن هستید. خوشبختانه می توانید با تزریق آنزیم (هیالورونیداز) چهره خود را به حالت اول برگردانید.

تزریق آنزیم چیست؟

تزریق آنزیم

آنزیم یا هیالورونیداز ماده است که توانایی حل کردن یا اصلاح گره هایی زیر پوستی که به دلیل تزریق بیش از اندازه فیلر ها ایجاد شده می را دارد. آنزیم به شکل طبیعی در بدن انسان وجود دارد که وظیفه شکسته شدن و تخریب کردن مولکول هیالورونیک اسید را دارد. قبلاً این ماده از منابع حیوانی گرفته می شود ولی اکنون از آلبومین انسانی در آزمایشگاه بدست می آید. و معمولا در ویال های 1500 واحدی و با نام هیالاز شناخته می شود.

تزریق آنزیم در چه مواردی کاربرد دارد؟

جابه جا شدن ژل: آناتومی بدن افراد با یکدیگر متفاوت است، برخی افراد بافت های شل تری دارند و مقاومت آن ها در مقابل نگه داشتن ژل کمتر است. بعضی اوقات  ورم شدید پس از تزریق ممکن است موجب  فشرده یا جابه جایی ژل شود.

ایجاد برجستگی و گره: معمولاً این اتفاق در ژل های تزریقی در لب رخ می دهد که به دلیل نازک بودن پوست این قسمت و ساختار پیچیده آن است. یکی دیگر از دلایل گلوله شدن عملکرد عضلانی بالای لب است.

اثر بخشی تزریق آنزیم چه زمانی است؟

معمولاً 24 ساعت بعد از تزریق نتیجه قابل مشاهده است البته بستگی به میزان تزریق دارد، گاهی در همان ساعات اول مشخص می شود.

تزریق آنزیم برای ژل های هیالورونیک اسید

یکی از مزایای فیلرهای هیالورونیک اسید نسبت به سایر فیلرها داشتن پادزهری به نام هیالورونیداز است. گاهی اوقات تزریق اشتباهاً در رگ انجام می شود که این امر موجب انسداد و توقف جریان خون در آن ناحیه می شود  و اکسیژن کافی به بافت ها نمی رسد و موجب مرگ بافت و نکروز می گردد. در همان 48 ساعت اولیه با شروع علائم انسداد باید برای بیمار تزریق انجام شود، گاهی نیاز به بیش از یک جلسه تزریق می باشد.  

انواع مختلف هیالورونیداز یا آنزیم

همان گونه که دربالا توضیح مختصری داده شد این آنزیم ها در اصل از گوسفند و گاو مشتق می گردد و اما اکنون نوع بازترکیب انسانی به اسم هیلنکس هم وجود دارد. آنزیم های حیوانی به علت متغییر بودن در درجه تاثیر گذاری وخلوصشان دیگر محبوبیت چندانی ندارند و همچنین به علت وجود عامل های خاص در فرمولاسیونی که دارند و ایجاد وکنش های آلرژیک کمتر استفاده می شوند و تزریق هیالورونیداز انسانی جایگزین آن گردیده است. هیالورونیداز انسانی به کمک مهندسی ژنتیک و سلول های تخمدان همستر چینی به وسیله تزریق پلاسمید DNA تولید می گردد که برای ذرات حل پذیر هیالورونیداز انسانی کد گذاری لازم را انجام می دهند. آنزیم انسانی به علت خلوص بالاتر از ایمنی بیشتری نسبت به نوع حیوانی آن برخوردار است.

عوارض تزریق آنزیم

این روش نیز مانند هر روش دیگر اگر به شکل صحیح و توسط پزشک مجرب انجام شود تنها عوارض جای تزریق مانند قرمزی و تورم را دارد که بعد از گذشت چند روز از بین خواهد رفت.

توصیه های بعد از تزریق آنزیم

از انجام فعالیت های سنگین خودداری کنید.

از ماساژ و دست کاری محل تزریق بپرهیزید.

آیا با تزریق آنزیم تمام ژل از بین خواهد رفت؟

تزریق هیالورونیداز برای از بین بردن حجم زیاد و یا از بین بردن ژلی که در جای نادرست است انجام می شود اما تمام ژل را معمولا نمی تواند از بین ببرد.

چه مدت پس از تزریق آنزیم می توانیم دوباره ژل تزریق کنیم؟

با انجام تزریق هیالورونیداز می توانید در مدت زمان کوتاهی ژل را از بین ببرید اما زمان تزریق ژل را تنها پزشک متخصص می تواند با توجه به شرایط فرد تعیین کند که چه زمانی مناسب است تا مجدداً تزریق ژل انجام شود.

تزریق ژل و فیلر برای زیبایی و جوان سازی یکی از روش های محبوب بین افراد می باشد و ژل هیالورونیک اسید یکی از ایمن ترین نوع از انواع فیلرها می باشد که حتی در صورت بروز مشکل و نارضایتی می توانید با تزریق آنزیم آن را ازبین ببرید.

کلینیک زیبایی آوان با در اختیار داشتن دستگاه های روز دنیا و استفاده از متریال مصرفی با کیفیت و دارای تاییدیه زیر نظر پزشکان متخصص و مجرب مجموعه آماده ارائه خدمات زیبایی و درمانی به شما عزیزان می باشد. لطفاً جهت مشاوره و اطلاع از قیمت ها با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.

لطفا بر روی لینک سایت تخصصی مو هیر آوان hairavan,clinicکلیک فرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.